top of page
Image by Artur Rutkowski

MAI MULT DESPRE COOK & GO

Atelierele de gatit COOK & GO te invata cum sa prepari cele mai delicioase retete din bucataria internationala. Te asteptam in fiecare luna cu noi ateliere si provocari.

Atelierele noastre se adreseaza amatorilor si pasionatilor de gastronomie, care isi doresc sa invete sau sa experimenteze tehnici de gatit si retete indraznete, intr-un mediu prietenos si vesel. Invata de la cei mai priceputi bucatari cum sa prepari meniuri originale si accesibile pentru a le imparti cu cei dragi.

 

Fiecare atelier dureaza 1.30 h, timp in care vei invata sa prepari, sub indrumarea bucatarilor nostri experimentati, un meniu complet.  

 

La noi, ai oportunitatea sa impartasesti pasiunea ta pentru gastronomie cu ceilalti participanti la atelier, iar apoi sa te bucuri de ceea ce ai realizat impreuna cu familia sau prietenii. Atelierele noastre sunt ideale daca doresti sa gatesti ceva deosebit pentru mai multe persoane, iar tu nu mai trebuie sa te ingrijorezi de cumparaturi si pregatirea ingredientelor.

 

Ce se intampla dupa atelier? Tot ce trebuie sa faci este sa te duci acasa si sa continui sa te bucuri de ceea ce ai gatit. In ceea ce priveste reincalzirea mancarii, nu te ingrijora! Meniurile noastre sunt concepute astfel incat transportul si incalzirea sa nu modifice gustul sau consistenta preparatelor.

Savureaza meniul si uimeste-i pe cei dragi prin cunostintele dobandite!

bottom of page