top of page

Politica de confidentialitate

KUXA Cook & Go S.R.L., inregistrata cu nr. 43911218, Strada Putul lui Zamfir. nr.36, Bucuresti, Sector 1, isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si conditii in orice moment, fara notificare in prealabil.

 

Politica de confidentialitate tine cont de urmatoarele concepte: 

 

  • Consimtamant - Organizatiile pot colecta, utiliza sau dezvalui datele personale numai cu instiintarea si consimtamantul individului (cu cateva exceptii);

  • Scopul - Organizatiile pot colecta, utiliza sau divulga datele personale intr-o maniera adecvata circumstantelor si numai daca au informat persoana cu privire la scopurile colectarii, utilizarii sau divulgarii;

  • Responsabilitatea - Organizatiile pot colecta, folosi sau dezvalui date cu caracter personal numai pentru scopul care ar fi considerat potrivit in anumite circumstante si unei persoane cu autoritatea necesara.

 

Consimtamant:

 

In scopurile KUXA Cook & Go, gasiti mai jos politica noastra de confidentialitate.

Partea A: Declaratie privind politica de confidentialitate privind datele personale in general.

KUXA Cook & Go colecteaza, utilizeaza si dezvaluie datele despre clienti pentru a va oferi o experienta sigura, eficienta si personalizata. Colectarea, utilizarea si dezvaluirea datelor de la clienti le permite companiei KUXA Cook & Go sa furnizeze servicii si produse care, cel mai probabil, va vor satisface nevoile si cerintele. Aceasta politica de confidentialitate descrie politica si responsabilitatea companiei KUXA Cook & Go in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea datelor cu caracter personal ale clientilor.

Continuand sa folositi serviciile KUXA Cook & Go, inseamna ca ati citit, ati înteles si sunteti de acord sa respectati aceasta Politica de confidentialitate, astfel cum a fost modificata din timp, in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea de catre KUXA Cook & Go a datelor dvs. de client.

Aceasta politica de confidentialitate este impartita in doua parti - A si B.

Partea A: Declaratie privind politica de confidentialitate privind datele personale generale.

Partea B: Declaratie privind politica de confidentialitate pentru datele clientilor colectate prin intermediul site-urilor Web ale companiei KUXA Cook & Go si a aplicatiilor mobile ale KUXA Cook & Go.

 

1. Tipuri de date ale clientilor:

 

Tipurile de date despre clienti pe care KUXA Cook & Go le colecteaza depind de circumstantele colectarii si de natura serviciului solicitat sau de tranzactia efectuata.

Exista doua categorii mari de date despre clienti pe care KUXA Cook & Go le colecteaza:

1. Date personale, care includ, dar nu se limiteaza la:

(I) informatii personale care leaga persoana, de exemplu numele, sexul, data nasterii, pasaportul sau alte numere de identificare personale;

(II) informatii de contact, de exemplu, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail;

(III) informatii de plata, de exemplu, informatii privind cardul de credit sau de debit, inclusiv numele detinatorului cardului, numarul cardului, adresa de facturare si data de expirare;

(IV) informatii de participare, de exemplu, informatii privind cursul/prezenta evenimentului, preferintele alimentare si alte servicii;

(V) informatii de sanatate, de exemplu, alergii alimentare sau cereri speciale de alimente;

(VI) informatii tehnice, de exemplu, adresa IP.

2. Date statistice, de exemplu, numarul de invitati, accesari pe site:

Acestea sunt stocate exclusiv in scopuri analitice si sunt in totalitate anonime. Aceste informatii nu vor fi stocate in registrul dvs. de clienti si vor fi agregate numai pentru analiza statistica, astfel incat sa putem intelege mai bine profilul clientilor companiei KUXA Cook & Go si sa imbunatatim oferta de servicii a companiei KUXA Cook & Go.

In scopul declaratiei sale de politica, expresia "Date despre clienti" include date cu caracter personal si date statistice.

Furnizarea datelor despre clienti (cu exceptia cazului în care cererea de date este marcata „optional” in formularele utilizate pentru colectarea datelor personale) este obligatorie pentru ca KUXA Cook & Go sa isi poata efectua serviciile catre dvs.

Neefectuarea acestor date ale clientilor poate duce la:

(I) KUXA Cook & Go nu va poate oferi serviciile si/sau produsele solicitate;

(II) KUXA Cook & Go nu este in masura sa va actualizeze cele mai recente produse si/sau lansari; 

(III) Incapacitatea dvs. de a intra sau participa la concursuri, promotii sau operatiuni de recompensare organizate de KUXA Cook & Go.

2. Scopurile de colectare, utilizare si dezvaluire: 

 

In general, KUXA Cook & Go colecteaza datele despre clienti, fie direct de la dvs., fie de la reprezentantii dvs. autorizati (persoanele pe care le-ati autorizat, persoanele care au fost identificate in mod valabil ca fiind dvs. sau reprezentantul dvs. autorizat), de la terti (de exemplu, furnizor) sau din surse accesibile publicului, prin intermediul site-ului web, al serviciilor mobile si al altor canale, pentru a indeplini urmatoarele scopuri, printre care se numara, dar nu se limiteaza la:

  • Furnizarea de servicii pentru dvs., cum ar fi procesarea unei tranzactii (de exemplu, rezervarea unei clase/a unui eveniment);

  • Furnizarea de asistenta tehnica in timpul rezervarii, furnizarea de mesaje de alerta despre serviciile noastre (de exemplu, anularea evenimentului, calendarul modificat, modificarea meniului sau a bucatarului), facilitand inregistrarea prin iPad;

  • Furnizarea de servicii in timpul evenimentelor noastre care sa corespunda cel mai bine preferintelor si nevoilor dumneavoastra;

    •    Marketing si comunicarea cu dvs. in legatura cu produsele si serviciile oferite de KUXA Cook & Go;

    •    Contactandu-va pentru sondaje de produs si clienti, privind satisfactia clientilor si cercetarea pietei; 

    •    Siguranta, securitatea si respectarea legislatiei;

KUXA Cook & Go poate, de asemenea, sa utilizeze si sa dezvaluie datele dvs. de client cu si catre terte parti pentru a indeplini scopurile enumerate mai sus.

In legatura cu cele de mai sus, putem divulga datele dumneavoastra catre terti cum ar fi agentii nostri de vanzari/marketing si furnizorii de servicii de transport de marfa sau întreprinderile legate de alimente si bauturi sau companiile tehnice partenere.

KUXA Cook & Go va depune toate eforturile pentru a se asigura ca angajatii, ofiterii, agentii, consultantii, contractantii si alte parti terte mentionate mai sus care sunt implicati in colectarea, utilizarea si divulgarea datelor despre clienti vor respecta si vor prezenta aici termenii acestei Politici de confidentialitate.

In plus, KUXA Cook & Go poate dezvalui datele despre clienti consilierilor nostri juridici pentru stabilirea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre legale, celorlalti consultanti profesionisti sau care sunt autorizati sau impusi de lege. In plus, KUXA Cook & Go poate dezvalui date despre clienti, dupa cum este necesar, pentru a investiga activitati suspecte ilegale, incluzand, dar nu se limiteaza la fraude, incalcari ale proprietatii intelectuale sau confidentialitate.

 

3. Transferul de informatii in strainatate: 

 

Datele despre clienti pot fi transmise la unitatile de stocare a datelor, unde KUXA Cook & Go pastreaza inregistrarile centrale.

4. Consimtamantul:

 

In general, in cursul efectuarii de catre KUXA Cook & Go a unor functii de intretinere, cum ar fi rezervarea unui eveniment, transmiterea mesajelor de alerta a evenimentului sau acceptarea preferintelor de masa si de serviciu, datele despre clienti vor fi furnizate de catre clientii KUXA Cook & Go, prin natura sarcinii sau a tranzactiei. In astfel de cazuri, clientul va fi obligat in mod necesar sa-si dea acordul cu privire la faptul ca este de acord sa furnizeze date despre clienti pentru ca KUXA Cook & Go sa furnizeze serviciile si/sau produsele solicitate sau necesare acestora. Cu toate acestea, in cazul in care acest lucru este impus de lege, KUXA Cook & Go va adopta o politica de „opt-in” pentru obtinerea consimtamantului consumatorului, caz în care se va solicita consimtamantul scris atunci cand colectati date despre clienti, de ex. semnarea unui formular sau marcarea unei casete. In cazul in care faceti rezervari in numele unei alte persoane, va veti angaja si va veti asigura ca persoana a caror date sunt furnizate companiei KUXA Cook & Go a autorizat divulgarea, este informata si accepta termenii si conditiile acestei Politici de confidentialitate.

Puteti trimite o solicitare pentru a va retrage consimtamantul dvs. oricand, contactand KUXA Cook & Go.

Datele statistice nu sunt legate de inregistrarile clientilor, iar KUXA Cook & Go nu are nevoie sa solicite consimtamantul pentru colectarea si utilizarea datelor despre clienti obtinute de pe site-ul web al KUXA Cook & Go, prin serviciul mobil KUXA Cook & Go si prin aplicatia mobila, va rugam sa consultati partea B.

 

5. Acces: 

 

KUXA Cook & Go va va permite sa vizualizati datele dvs. personale stocate, la solicitarea dvs. scrisa adresata Departamentului nostru de Relatii cu Clientii (vezi Sectiunea 10). Acolo unde acest lucru este permis de lege,

KUXA Cook & Go isi rezerva dreptul de a percepe o taxa administrativa rezonabila.

 

6. Retentie: 

 

KUXA Cook & Go va pastra datele clientilor atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopul pentru care a fost colectat, scopurile legale sau de afaceri ale KUXA Cook & Go sau conform cerintelor legilor relevante.

Atunci cand eliminam datele despre clienti, vom lua o masura rezonabila si permisa din punct de vedere comercial, pentru ca informatiile personale sa fie irecuperabile sau irepetabile in conformitate cu legile aplicabile.

7. Precizie: 

 

KUXA Cook & Go are nevoie de ajutorul dvs. pentru a va asigura ca datele dvs. personale sunt actuale, complete si exacte. Ca atare, va rugam sa informati KUXA Cook & Go despre schimbarea datelor personale prin contactarea KUXA Cook & Go si trimiterea scrisa a textului actualizat KUXA Cook & Go (vezi Sectiunea 10).

 

8. Garantii de securitate:

 

KUXA Cook & Go va asigura ca ia securitatea si protectia datelor dvs. de client foarte in serios. Ca atare, KUXA Cook & Go face un aranjament de securitate rezonabil pentru a va proteja datele clientilor impotriva pierderii, precum si accesul neautorizat si divulgarea necuvenita.

Ca un exemplu de salvgardare procedurala, KUXA Cook & Go a implementat diferite proceduri de autentificare interne si cu furnizorul nostru de servicii externe, ceea ce poate implica KUXA Cook & Go, solicitand diferite informatii personale de la dvs. pentru a va verifica identitatea (sau a agentului dvs. autorizat în mod corespunzator) inainte ca KUXA Cook & Go sa va proceseze cererea pentru un anumit serviciu, produs sau tranzactie.

Daca, totusi, clientul nu isi asuma o atentie rezonabila pentru a asigura confidentialitatea si exactitatea datelor sale de client, KUXA Cook & Go nu va fi raspunzator pentru nici o utilizare necorespunzatoare si/sau frauda. Daca aveti nelamuriri cu privire la securitate, trebuie sa contactati KUXA Cook & Go (vezi sectiunea 10).

 

9. Politica de confidentialitate updatata: 

 

KUXA Cook & Go va modifica Politica de confidentialitate de la ora actuala si versiunile actualizate vor fi postate pe site-ul web KUXA Cook & Go si data stampilata, astfel incat sa stiti cand Politica de confidentialitate a fost actualizata ultima data.

10. Contacteaza-ne:

 

Daca aveti comentarii, intrebari, reclamatii sau cereri referitoare la declaratia privind Politica de confidentialitate, va rugam sa contactati KUXA Cook & Go in scris la adresa mentionata pe pagina web a KUXA Cook & Go.

Partea B: Declaratie privind Politica de confidentialitate pentru datele clientilor colectate prin intermediul site-urilor web ale KUXA Cook & Go si ale serviciilor mobile si aplicatiilor mobile KUXA Cook & Go.

 

1. COOKIES: 

 

Cookie-urile sunt fisiere mici plasate pe calculatorul dvs. prin intermediul site-ului pe care il vizitati sau prin anumite e-mailuri pe care le deschideti.

Prin utilizarea site-urilor KUXA Cook & Go, sunteti de acord cu utilizarea de catre KUXA Cook & Go a cookies colectati si sa utilizati datele dvs. personale pentru a colecta date de utilizare a site-ului si pentru a va imbunatati experienta online.

Acestea pot include informatii despre modul in care utilizati site-ul web, alegerea browserului de internet, tipul de dispozitiv pe care il accesati si unde va aflati in lume. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea de catre KUXA Cook & Go a cookies colectati si utilizati datele dvs. personale, puteti renunta la utilizarea cookie-urilor urmand instructiunile din sectiunea „Acceptarea utilizarii cookie-urilor” de mai jos.

 

Publicitate comportamentala online: 

 

Publicitatea online comportamentala (cunoscuta si sub numele de publicitate bazata pe categorii de interese) este o modalitate de a difuza anunturi pe site-urile vizitate de dvs. si de a va face mai relevante interesele. Interesele comune sunt grupate in totalitate pe baza activitatii de navigare web anterioare, pentru ca dvs. sa va fie difuzate materiale publicitare care corespund intereselor dvs. comune. In acest fel, publicitatea poate fi facuta cat mai relevanta si mai utila. Anunturile relevante pot fi difuzate si pe baza continutului site-ului pe care tocmai l-ati vizionat. Acest lucru este cunoscut sub numele de „retargeting". Daca nu v-ati indreptat spre publicitatea comportamentala, puteti renunta la utilizarea cookie-urilor urmand instructiunile din sectiunea „Acceptarea utilizarii cookie-urilor” de mai jos.

Acceptarea utilizarii cookie-urilor: 

 

Puteti refuza acceptarea modulelor cookie modificand setarile din browserul dvs. de internet. Daca alegeti sa nu permiteti utilizarea cookie-urilor, unele zone ale site-urilor SIA pot sa nu fie accesibile sau sa functioneze corect.

Daca stergeti cookie-urile dvs., KUXA Cook & Go nu va mai sti ca ati renuntat la publicitatea comportamentala online, ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile KUXA Cook & Go, Politica de confidentialitate si utilizarea cookie-urilor, precum si faptul ca ati ales limba si selectiile de tari. Aceasta inseamna ca vor aparea bannere de pe site-urile web ale partilor terte ale lui KUXA Cook & Go. Daca este necesar, vi se va solicita sa acceptati utilizarea cookie-urilor si sa furnizati din nou toate celelalte informatii legate de modulele cookie.

 

Scopurile colectarii si utilizarii modulelor cookie:

KUXA Cook & Go foloseste cookie-urile pe site-urile noastre pentru urmatoarele scopuri:

 

Tehnic:

 

Pentru a permite functionarea eficienta a site-urilor web ale KUXA Cook & Go, inclusiv, dar nu numai:

A) echilibrarea site-ului web pentru a se asigura ca toti utilizatorii primesc servicii coerente si fiabile;

B) limitarea traficului catre parti cheie ale site-ului pentru a mentine nivelurile de performanta; 

C) stocarea acceptarii de catre utilizator a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate ale lui KUXA Cook & Go.

 

Usurinta in utilizare: 

 

Modulele cookie sunt utilizate pentru a usura navigarea, inclusiv, dar nu numai:

A) reamintirea selectiilor de limba, tara si prezentarea continutului relevant;

B) pastrarea numarului de membru al cartii de fidelitate atunci cand v-ati conectat; 

C) furnizarea celui mai relevant aeroport de plecare pentru locatia dvs. atunci cand rezervati un zbor.

Urmarirea: 

 

Cookie-urile sunt folosite pentru a strange statistici despre modul in care navigati si tranzactionati pe site-urile noastre, inclusiv, dar nu numai:

A) colectarea de feedback despre satisfactia dvs. prin intermediul unui sondaj; 

B) obtinerea de informatii despre modul in care navigati si tranzactionati pe site-urile noastre, deoarece imbunatatirile pot fi mai putin eficiente.

 

Marketing: 

 

Modulele cookie sunt utilizate pentru a permite companiei KUXA Cook & Go sa va prezinte mesajul corespunzator, inclusiv, dar nu numai:

A) permite site-ul nostru sa serveasca diferite versiuni ale unei pagini in scopuri de marketing;

B) permite ca tertii sa-si expuna publicitatea adecvata si sa-si sporeasca eficienta; 

C) afisarea mesajelor relevante, care ofera o selectie de produse bazate pe comportamentul dvs. de vizionare pe site-urile noastre si pe alte site-uri web selectate.

 

3. Clickstream Data: 

 

Pentru a va imbunatati experienta online, KUXA Cook & Go poate schimba comportamentul online sau poate face click pe date, avanseaza folosirea paginilor noastre web si urmareste trimiterile de la alte site-uri web. Aceste date nu vor fi stocate in registrul dvs. de clienti si vor fi agregate numai pentru analiza statistica.

 

4. Link-uri catre alte site-uri web: 

KUXA Cook & Go iti ofera link-uri pentru alte site-uri web pentru confortul tau si pentru informatii. Accesati site-urile pe propriul dvs. risc si KUXA Cook & Go nu este responsabil pentru aceste site-uri web. În timp ce KUXA Cook & Go va protejeaza datele despre clienti pe site-urile KUXA Cook & Go, KUXA Cook & Go nu poate controla sau raspunde pentru politicile altor site-uri pe care le putem lega sau utilizarea oricaror date ale clientilor pe care le puteti partaja cu acestea. Retineti ca Politica de confidentialitate KUXA Cook & Go nu acopera aceste alte site-uri web, iar KUXA Cook & Go va recomanda sa fiti informat(a) de politicile lor specifice.

 

5. Minorii: 

 

KUXA Cook & Go nu poate distinge varsta persoanelor care acceseaza si utilizeaza site-urile sale web. Daca un minor (in conformitate cu legile aplicabile) a furnizat KUXA Cook & Go cu datele despre client, fara consimtamantul parintelui sau tutorelui, parintele sau tutorele ar trebui sa contacteze KUXA Cook & Go (a se vedea sectiunea 10 din partea A) pentru a elimina datele relevante ale clientilor si pentru a dezabona minorul.

 

6. Google Analytics: 

 

Google Analytics este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Google utilizeaza datele pentru a colecta si examina utilizarea site-urilor web ale lui KUXA Cook & Go, de ex. www.cookngo.ro, pentru a pregati rapoarte despre activitatile sale si a le distribui altor servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea si personalizarea anunturilor din propria retea de publicitate. Pentru mai multe detalii, consultati Politica de confidentialitate Google.

bottom of page